Geen producten
Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.
Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.
AANKOOPLEEFTIJD ALCOHOLHOUDENDE DRANKEN IS 18+
Witte melkBoordevol vitamines en mineralen,...
Tot vandaag de dag ontdekken wetenschappers de goede...
GrimbergenRougeSpeciaal gebrouwen voor het seizoen...
Het is een blond bier van hoge gisting met nagisting...
Gedurende de lange geschiedenis van Orval is er...
Ons amberkleurige huisbier Krab lest niet alleen de...
Tags
Speciale Amber
Een sterke, amberkleurige saison dat vijf jaar in Braziliaanse Weber Haus Premium Cachaca Rum-vaten heeft gerijpt.
Door het gebruik van hoofdzakelijk Munich Mout heeft dit bier van 6,9 vol% alc. een mooie amberkleur en een moutige afdronk.De aangename bitterheid en wandklevende schuimkraag is het gevolg van een hopping enkel met Saaz. De 69 refereert naar het geboortejaar van de brouwer. Met smaakevolutie, ongefilterd en ongepasteuriseerd.
Na de blonde en de bruine Bink kwam de Brouwerij met een derde biersoort voor de dag: de Bloesem Bink. Dit ter gelegenheid van de 50ste bloesemwijding in 2000!Wij brouwen dit seizoensbier elk jaar in dezelfde periode (lente-zomer).Het is hier dus ook enkel te verkrijgen van april tot oktober.
Na de blonde en de bruine Bink kwam de Brouwerij met een derde biersoort voor de dag: de Bloesem Bink. Dit ter gelegenheid van de 50ste bloesemwijding in 2000!Wij brouwen dit seizoensbier elk jaar in dezelfde periode (lente-zomer).Het is hier dus ook enkel te verkrijgen van april tot oktober.
Belgian Ale stijl. Gebrouwen door brouwerij Pirlot met een recept van Vleesmeester brewery. Het bier is een ode aan een boek van Jeroen Brouwers, "Bittere bloemen".
Amber bier, 6% vol, aangenaam hoppig aroma, bitter met een zachte afdronk en een toets van karamelmout
Wij willen kenners de smaken van veeleer laten ontdekken. Daarom kozen wij voor traditionele productietechnieken, waardoor wij ons bier niet hoeven te filteren en te pasteuriseren en geen koolzuurgas moeten toevoegen.
Wij willen kenners de smaken van veeleer laten ontdekken. Daarom kozen wij voor traditionele productietechnieken, waardoor wij ons bier niet hoeven te filteren en te pasteuriseren en geen koolzuurgas moeten toevoegen.
Dit unieke bier (7%) is het resultaat van een maceratie van sap van blauwe bessen en geeft een eerder donkerrode kleur, onder een compacte en ietwat rode schuimkraag. Uitgesproken aromas van blauwe bessen. In de mond proeven we een droog en weinig gesuikerd bier met toch een sterke fruitsmaak.
Dit unieke bier (7%) is het resultaat van een maceratie van sap van blauwe bessen en geeft een eerder donkerrode kleur, onder een compacte en ietwat rode schuimkraag. Uitgesproken aromas van blauwe bessen. In de mond proeven we een droog en weinig gesuikerd bier met toch een sterke fruitsmaak.
Bierhommage aan de beroemde antwerpse RED STAR LINE, een brug tussen Belgische brouwtraditie en Amerikaanse Craftbeers. Amber-Rood, rijke aanzet van hoparoma's met accenten van citrus, pompelmoes en tropisch fruit, die overvloeien in een zachte volmondigheid. Gekruid met Gember en Koriander.
Bierhommage aan de beroemde antwerpse RED STAR LINE, een brug tussen Belgische brouwtraditie en Amerikaanse Craftbeers. Amber-Rood, rijke aanzet van hoparoma's met accenten van citrus, pompelmoes en tropisch fruit, die overvloeien in een zachte volmondigheid. Gekruid met Gember en Koriander.
Warm amberkleurig rookbier van hoge gisting 6,5% vol.
Beiaardbier is een bier van hoge gisting met hergisting op de fles en een alcoholpercentage van 6,0%. Beiaardbier is bronskleurig en bevat 3 verschillende moutsoorten (een pale ale mout en twee caramelmouten). Je proeft een volmondig bier met een harmonieuze samenklank van moutsmaak en romige carameltoetsen en een lichte, zoete nagalm.
Beiaardbier is een bier van hoge gisting met hergisting op de fles en een alcoholpercentage van 6,0%. Beiaardbier is bronskleurig en bevat 3 verschillende moutsoorten (een pale ale mout en twee caramelmouten). Je proeft een volmondig bier met een harmonieuze samenklank van moutsmaak en romige carameltoetsen en een lichte, zoete nagalm.
De Bush de Noël gelanceerd in 1991 komt tegemoet aan de wens van de consument op zoek naar een ideaal bier voor de feestelijke eindejaarsperiode.De Bush de Noël Premium is een traditionele Bush de Noël hergist in flessen van 75 cl tijdens een verblijf van 3 weken in de warmekamer.
De Bush de Noël gelanceerd in 1991 komt tegemoet aan de wens van de consument op zoek naar een ideaal bier voor de feestelijke eindejaarsperiode.De Bush de Noël Premium is een traditionele Bush de Noël hergist in flessen van 75 cl tijdens een verblijf van 3 weken in de warmekamer.
De Bush de Noël gelanceerd in 1991 komt tegemoet aan de wens van de consument op zoek naar een ideaal bier voor de feestelijke eindejaarsperiode.De Bush de Noël Premium is een traditionele Bush de Noël hergist in flessen van 75 cl tijdens een verblijf van 3 weken in de warmekamer.
De Bush de Nuits is gelanceerd in 2008. In dit geval rijpte Bush de Noël 6 tot 9 maanden lang in eikenhouten vaten waarin zich voorheen Bourgogne de Nuits-St-Georges bevond. Het bier wordt in flessen van 75cl gebotteld en in de warmekamer geplaatst voor een tweede hergisting.
De Bush de Nuits is gelanceerd in 2008. In dit geval rijpte Bush de Noël 6 tot 9 maanden lang in eikenhouten vaten waarin zich voorheen Bourgogne de Nuits-St-Georges bevond. Het bier wordt in flessen van 75cl gebotteld en in de warmekamer geplaatst voor een tweede hergisting.
Caracole is een Belgisch bier van hoge gisting.Het bier wordt sinds 1990 gebrouwen in Brasserie Caracole te Falmignoul. Het is een amberkleurig bier met een alcoholpercentage van 7,5%. Dit is het eerste bier gebrouwen door François Tonglet en Jean-Pierre Debras in de brouwerij die toen nog Société Coopérative Tonglet et Cie heette en te Namen gevestigd was.
Caves is een bier van hoge gisting, gebrouwen van zuiver graan en hop, zonder kleurstoffen of bewaringsmiddelen en zonder toevoeging van suikers (alc. 5,8% vol.)Vanaf de 14de eeuw wordt er bier gebrouwen in Lier en zijn er veel brouwerijen.
Ingrediënten: Amberkleurig bier van hoge gisting (6,5% alc). Het palet is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde hopvariëteiten en aangevuld met een evenwichtig kruidenmengsel.Eigenschappen: De tertiaire nagisting op de fles bezorgt het bier een soepele afdronk. Te serveren in het typisch tulpvormige glas waaruit het moutige aroma langzaam vrijkomt.
Dit is de smaak van t Stad. Van ruige dokken en volle terrasjes. Van bakfietsen en zomeravonden aan de Schelde. Antwerpen in een flesje.Zijn bolvormige glas heeft hem het koosnaampje bolleke opgeleverd. Op zn Antwerps bestel je het als een bolleke Keuning. En omdat er in t Stad al eens gezwansd mag worden, hebben we nu met een knipoog Antwaarpse Pale Ale
Dit is de smaak van t Stad. Van ruige dokken en volle terrasjes. Van bakfietsen en zomeravonden aan de Schelde. Antwerpen in een flesje.Zijn bolvormige glas heeft hem het koosnaampje bolleke opgeleverd. Op zn Antwerps bestel je het als een bolleke Keuning. En omdat er in t Stad al eens gezwansd mag worden, hebben we nu met een knipoog Antwaarpse Pale Ale
"SPECIAL" DE RYCK~is een typische, amber-kleurige Speciale Belge Ale van hoge gisting. Het is een fris, pittig bier met een licht bittere moutsmaak en een zacht, fruitig aroma. Deze speciale belge wordt gebrouwen volgens het originele recept en methode van 1920 met pure mout en hop.
Speciaalbier gecreëerd nav het vijfentwintig jarig bestaan van de Delirium Tremens. Gebrouwen met 6 verschillende hoppen waarvan 3 met dry-hopping.
Speciaalbier gecreëerd nav het vijfentwintig jarig bestaan van de Delirium Tremens. Gebrouwen met 6 verschillende hoppen waarvan 3 met dry-hopping.
Speciaalbier gecreëerd nav het vijfentwintig jarig bestaan van de Delirium Tremens. Gebrouwen met 6 verschillende hoppen waarvan 3 met dry-hopping.
Zoete en zacht fruitige aanzet, mooie equillibratie tussen zoet zurig. Zeer goed dessertbier.
Zoete en zacht fruitige aanzet, mooie equillibratie tussen zoet zurig. Zeer goed dessertbier.
Den duffeleir is een duffels bier. Het is een tripel-amber.
Dief! Copper: een quadruppel van 9,4 vol%, met een zoete neus en een complexe smaak van chocolade, caramel en gebrand hout
Duchesse de Bourgogne is een bier van gemengde gisting. Het is een zoet-fruitig bier met een aangename frisse afdronk. Het bier wordt gebrouwd met diep gebrande mouten en overjaarse hop met een laag bitterheidsgehalte. Na de hoofdgisting en lagering rijpt de Duchesse de Bourgogne nog maandenlang verder in eikenhouten foeders.
De naam, zowel als het etiket zijn bedacht door kunstenaar Rik Vermeersch, neef van Luc.De onweerstaanbaar pittige dame staat voor een lichtblond/amberkleurig bier van 6,5° met een mooie witte schuimkraag.De neus is moutig met fruitige toetsen die na een tijd overgaan in licht bitter.
Type: Quadrupel (alc.vol 10%)Kleur: AmberGeur: mouterigSmaak: mouterig, alcohol, warmte, caramelNasmaak: Bitter
De Gauloise was het eerste bier dat de Brasserie du Bocq in 1858 brouwde. Martin Belot, de oprichter van de brouwerij, inspireerde zich toen op de vele Gallo-Romeinse sites in de streek om een authentiek bier te bedenken dat een schoolvoorbeeld is van de Gallische knowhow in bierbrouwen: De «Gauloise».
Een Amber Ale met Gruut kruiden. We hebben geopteerd voor een speciale selectie van vier mouten in combinatie met onze gruut kruiden. We bekomen een gebalanceerde, peperachtige droogheid met een vermoeden van zure sinaas in de afdronk. Een Engelse pale ale gebrouwen op de oude Engelse methode zonder gebruik te maken van extra suikers.
In de hemelse velden te midden van de ongerepte lochs en tussen de Schotse spookkastelen in, daar is de Gordon Finest Scotch ontstaan : een bier zo gul dat je het met plezier deelt. Het witte en smeuïge schuim vormt een fraai contrast met de donkerbruine godendrank zelf : verbluffend lekker. De kenners herkennen er de authentieke scotch in : de ziel van
In de hemelse velden te midden van de ongerepte lochs en tussen de Schotse spookkastelen in, daar is de Gordon Finest Scotch ontstaan : een bier zo gul dat je het met plezier deelt. Het witte en smeuïge schuim vormt een fraai contrast met de donkerbruine godendrank zelf : verbluffend lekker. De kenners herkennen er de authentieke scotch in : de ziel van
© 2017, Thys bvba. Alle rechten voorbehouden
PrestashopTM webshop door Marketingpartner.be