Geen producten
Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.
Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.
AANKOOPLEEFTIJD ALCOHOLHOUDENDE DRANKEN IS 18+
Catalogus
Laden ...
Deze vibb heeft een alcohol percentage van 9%. Dit...
Jupiler is een dorstlessend bier van lage gisting...
De brouwerij van Brunehaut heeft een gamma...
De brouwerij van Brunehaut heeft een gamma...
Het is een blond bier van hoge gisting met nagisting...
Vanilivit is een vanilledrank op basis van magere...
De Ordal-bron bevindt zich ongeveer 48 meter onder...
Uiterst zuiver en mineraalarm,goed voor iedereenSpa...
Bokma Jonge graanjenever was de eerste jonge jenever, die voor 100% gestookt werd uit granen als rogge, tarwe en maïs. Hiermee onderscheidt Bokma zich vandaag de dag nog van veel andere jenevermerken.
Bokma Oude Genever is een begrip onder jeneverdrinkers. De smaak is het resultaat van een oude, geheime receptuur. De ziel van deze jenever wordt verkregen door de toevoeging van moutwijn.
Belgiës meest verkochte en gewaardeerde Hasseltse Graanjenever in een typische groene fles. Uitgesproken graansmaak met een eigen aroma van kruiden en jeneverbessen.
Jongf en geeft heel veel mogelijkheden "in the mix".
Zacht en toegankelijk met duidelijke eiktoetsen die tevens de signatuur van filliers omschrijven.
Deze jenever is het lekkerst in zijn pure vorm.
Deze jenever kan zowel de stille genieter als de gelegenheidsdrinker bekoren.
Eerste kennismaking met lagering op eiken vaten.
Filliers maakt zijn jenevers zelf, op basis van het oude familierecept van stichter Karel Lodewijk uit 1880. Dat proces begint altijd met moutwijn, die wij als een van de weinigen nog zelf in traditionele koperen kolven, alambieks, stoken uit de beste granen (tarwe, rogge, mout). Na het distilleren rijpt die moutwijn ruim 3 jaar op eiken vaten van 200 l.
Filliers maakt zijn jenevers zelf, op basis van het oude familierecept van stichter Karel Lodewijk uit 1880. Dat proces begint altijd met moutwijn, die wij als een van de weinigen nog zelf in traditionele koperen kolven, alambieks, stoken uit de beste granen (tarwe, rogge, mout). Na het distilleren rijpt die moutwijn ruim 3 jaar op eiken vaten van 200 l.
Kruiken 5 jaar:Onze moutwijn van mais, rogge en mout laten we 5 of 8 jaar rijpen in Amerikaanse eikenhouten vaten van 200 l. Die mengen we permanent in aparte vaten met zorgvuldig geselecteerde jeneverbesdistillaten van 5 of 8 jaar. Zo houden we de kwaliteit en de smaak onveranderd uniek.
Ervaar de sensatie van elegante mout in de neus, gevolgd door de pittige smaak van jeneverbes en een geheime familiemix van kruiden en specerijen. Een frisse en fruitige blend die eindigt met de smaak van exotisch fruit.
Ervaar de sensatie van elegante mout in de neus, gevolgd door de pittige smaak van jeneverbes en een geheime familiemix van kruiden en specerijen. Een frisse en fruitige blend die eindigt met de smaak van exotisch fruit.
Deze graanjenever, bereid op basis van zuivere rogge en gerstemout, kan men omschrijven als het jonge broertje van de gekende Extra Smeets. Hij wordt op dezelfde wijze bereid, maar heeft een lagere alcoholdosering. Het is een hartverwarmende jenever met een subtiele toets van jeneverbes en fijne kruiden.
Gedestilleerd van graan en gemengd met een uniek element namelijk 'thuis'. Voor mensen waarbij details er toe doen. Voor iedereen die de ervaring van een volwassen spirit apprecieert. Dit is een ode aan U.
De geschiedenis van HERTEKAMP gaat terug tot 1884, toen Pieter Bruggeman in zijn winkel in Gent zijn kwaliteitslikeuren en -jenevers distilleerde.
Een Jonge Graanjenever van 30°Ons huismark.
Smeets port cask is extra gerijpt in oude porto cruzportvaten. De smaak is zowel droog als fruitig. Je herkent de smaak van rode vruchten en een toets van rozijnen.
Smeets vintage werd vijf jaar gerijpt op nieuwe eikenhouten vaten. Daarom heeft deze jenever zijn goudgele kleur en unieke smaak. Deze jenever wordt het best gedronken in een ijskoud glas dat uit de diepvriezer komt.
Hop de fles. Al sinds 1961 schenken wij u onze eigen Hopjenever.Inmiddels erkend als Vlaams streekproduct. We bereiden hem volgens een oud familierecept op basis van wilde hop die we op het eigen erf oogsten. Dit heilzaam kruid, buiten de brouwerij helaas vergeten, stuwt de smaak van deze jenever naar een fluwelen finale.
De jenever Vieux Système wordt gestookt volgens de oude methode. Dubbel doorgehaald, bevat alleen natuurlijke producten en rustte op eiken vaten. Gekend om zijn zachtheid en aromatische fijnheid. Fijn om puur te drinken, pittig in longdrinks. Een tweehonderd jarige ervaring in de jeneverbereiding staat borg voor deze uitzonderlijke kwaliteit.
Een Oude Graanjenever van 40°