Geen producten
Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.
Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.
AANKOOPLEEFTIJD ALCOHOLHOUDENDE DRANKEN IS 18+
Deze vibb heeft een alcohol percentage van 9%. Dit...
Jupiler is een dorstlessend bier van lage gisting...
Stella glas boerke.
De brouwerij van Brunehaut heeft een gamma...
De brouwerij van Brunehaut heeft een gamma...
Het is een blond bier van hoge gisting met nagisting...
Vanilivit is een vanilledrank op basis van magere...
De Ordal-bron bevindt zich ongeveer 48 meter onder...
Uiterst zuiver en mineraalarm,goed voor iedereenSpa...
Miko koffie filters in dessert en decafine. Verpakt per 10 stuks.Of doos van 10 x 10 stMiko filters Horeca bruin
Maceratie vindt plaats gedurende 16 dagen in roestvrijstalen tanks bij een temperatuur van 25-26 graden C. om het aromatische karakter van de streek te behouden. 3-4 Maanden lagering op fusten van Amerikaans eiken zorgen voor meer volume en mooie tannines. Het is een jonge rode wijn met purperen tinten.
Tripel Karmeliet wordt nog steeds gebrouwen volgens een authentiek bierrecept uit 1679, afkomstig van het oude Dendermondse Karmelietenklooster. Dit meer dan 300 jaar oude bierrecept beschrijft het gebruik van de 3 graansoorten: tarwe, haver en gerst.
Een flinke scheut alcohol ontvlamt als het ware in de mond, die de tong en het gehemelte werkelijk opwarmen. De smaak is ook gekenmerkt door zijn rondheid. De afdronk is sterk, lang en droogbitter.
In 1832 slaagde de Oostenrijker Sebastian Stroh erin om de Oostenrijkse levenskwaliteit en cultuur te vatten in een aparte geestrijke drank met zijn naam.
In de Brouwerij St. Bernard, brouwt men sinds 1946 de edele St.Bernardus bieren: donkere en blonde abdijbieren. Alle bieren zijn gebrouwen met onze eigen gist, met hop van onseigen hopveld vlak naast de brouwerij en met mout van de beste kwaliteit.
Philemon Vandenstock legt in 1913 de basis voor de huidige brouwerij Belle-Vue. Maar de geschiedenis van de Geuze bieren gaat terug tot in de middeleeuwen. Deze authentieke Lambiek bieren werden toen al in de Zennevallei gebrouwen.
Zwijntje bier is wel degelijk een stevig bier met een goede afdronk. Het is gebaseerd op Augustijn, een kloosterbier dat zijn sporen al verdient heeft en dat door dezelfde brouwerij gebrouwen wordt.Net als zijn moederbier is Zwijntje een stevig, goudblond bier. Het heeft een alcoholpercentage van 8% terwijl Augustijn het met 7% moet doen.
In de Brouwerij St. Bernard, brouwt men sinds 1946 de edele St.Bernardus bieren: donkere en blonde abdijbieren. Alle bieren zijn gebrouwen met onze eigen gist, met hop van onseigen hopveld vlak naast de brouwerij en met mout van de beste kwaliteit.
In de Brouwerij St. Bernard, brouwt men sinds 1946 de edele St.Bernardus bieren: donkere en blonde abdijbieren. Alle bieren zijn gebrouwen met onze eigen gist, met hop van onseigen hopveld vlak naast de brouwerij en met mout van de beste kwaliteit.
In de Brouwerij St. Bernard, brouwt men sinds 1946 de edele St.Bernardus bieren: donkere en blonde abdijbieren. Alle bieren zijn gebrouwen met onze eigen gist, met hop van onseigen hopveld vlak naast de brouwerij en met mout van de beste kwaliteit.
Caracole is een Belgisch bier van hoge gisting.Het bier wordt sinds 1990 gebrouwen in Brasserie Caracole te Falmignoul. Het is een amberkleurig bier met een alcoholpercentage van 7,5%. Dit is het eerste bier gebrouwen door François Tonglet en Jean-Pierre Debras in de brouwerij die toen nog Société Coopérative Tonglet et Cie heette en te Namen gevestigd was.
Door gul gebruik van de fijnste hoppen krijgt dit bier een pittig en fruitig aroma. Hergisting op fles.
Bacardi 8 Años is een donkere, zachte rum die het verdient om in goed gezelschap puur gedronken te worden. Nadat het Don Facundo Bacardi in 1862 lukte om een zachte, volle rum te produceren "De Carta Blanca" experimenteerde hij met een onverminderde passie verder.
Reinaert is een Belgisch biermerk. Het bier wordt gebrouwen door De Proefbrouwerij, gevestigd te Hijfte (Lochristi). Er zijn drie soorten Reinaert-bier
Mengen premium whisky is niet alleen iets wat ze doen , is het de basis van hun ambacht sinds 1800. Zij brengen de beste ingrediënten samen in hun handgemaakte vaten, voeg daarbij de fusie van vakmensen en een hardnekkige obsessie met kwaliteit en je komt op onze beroemde , rijke, zoete , goed afgerond whisky.
De dieprode Verboden Vrucht is zacht, strelend en vol in de mond. Je proeft zoet en droog tegelijkertijd: een prachtig evenwicht dat onderlijnd wordt door een kruidig plantenaroma. De Verboden Vrucht wordt gebrouwen met gebrande mout, hop, koriander, gedroogde sinaasappelschillen en Hoegaardengist. Het is een rijk bier met een onweerstaanbare smaak.
2 laags poetspapier.Een rol is 150 meter lang en makelijk afschuisbaar door perforaties.
De Ter Dolen bieren worden met veel zorg en aandacht voor kwaliteit en ambacht gebrouwen.Sinds 2008 dragen Ter Dolen Blond, Donker, Tripel en Kriek als eersteLimburgse bieren het label Erkend Belgisch Abdijbier.
Door de toevoeging van gember heeft Canada Dry zijn eigen typische smaak ('ginger ale').
Martini Rosato is gekruid, stijlvol en elegant. Martini Rosato mengt diepe toetsen van kruidnagel, kaneel en nootmuskaat met lichtere aroma's van framboos en citroen. Een delicaat infusieproces zet een zachte, geparfumeerde en licht gekruide stijl neer.Een vermout met standing.
Cuvée du Château evenaart de smaak van een tien jaar gerijpte Kasteel Donker. Deze premier cru classé werd ontwikkeld op basis van een quadrupel. In dit type sterk, zoet tot bitter donkerbruin bier geeft de mout de boventoon aan. Alcohol 11 % vol
Grand Marnier is een likeur. Het is een soort triple sec, gemaakt van een mengsel van cognac, gedistilleerde essence van sinaasappel en andere ingrediënten.
Perrier mineraalwater afkomstig uit een bron in het Franse dorpje Vergèze.Perrier is op een natuurlijke wijze gecarboniseerd water. Het water en het koolzuurgas worden onafhankelijk van elkaar gewonnen en tijdens het bottelen bij elkaar gebracht. Volgens het bedrijf is de hoeveelheid koolzuurgas in de fles net zo hoog als in de bron zelf.
Broeder jacob tripel, dubbel port en bruin.
Tönissteiner limonades: Puur genieten zonder schuldgevoel!De limonades van Tönissteiner worden op basis van het uitzonderlijke bronwater gemaakt. Dat doen we zo eenvoudig mogelijk: we halen het beste uit water en sap.Er worden dus geen suikers, kleurstoffen of bewaarmiddelen toegevoegd! Het fruit of de fruitmengeling zorgt samen met het water voor een
De 10 year old is de jongste whisky in het kernassortiment van Glengoyne.
© 2017, Thys bvba. Alle rechten voorbehouden
PrestashopTM webshop door Marketingpartner.be