Geen producten
Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.
Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.
AANKOOPLEEFTIJD ALCOHOLHOUDENDE DRANKEN IS 18+
Deze vibb heeft een alcohol percentage van 9%. Dit...
Jupiler is een dorstlessend bier van lage gisting...
Stella glas boerke.
De brouwerij van Brunehaut heeft een gamma...
De brouwerij van Brunehaut heeft een gamma...
Het is een blond bier van hoge gisting met nagisting...
Vanilivit is een vanilledrank op basis van magere...
De Ordal-bron bevindt zich ongeveer 48 meter onder...
Uiterst zuiver en mineraalarm,goed voor iedereenSpa...
Speciale Blond
De Belgische 888 Tripel Eight is een vlot drinkbaar hoppig blond bier van 8,8 % alcohol. De smaak is fruitig en licht kruidig, niet droog en niet zoet. Kenners ontdekken banaan en heel subtiel, wat koriander. De citrussmaak versterkt de frisheid van het bier. Het half- tot volmondige speciaalbier heeft een fijne afdronk.
De Belgische 888 Tripel Eight is een vlot drinkbaar hoppig blond bier van 8,8 % alcohol. De smaak is fruitig en licht kruidig, niet droog en niet zoet. Kenners ontdekken banaan en heel subtiel, wat koriander. De citrussmaak versterkt de frisheid van het bier. Het half- tot volmondige speciaalbier heeft een fijne afdronk.
Tripel Kanunnik is een 4-granenbier gebrouwen naar origineel Wilderens kanunnik-recept.Een zachte en kruidige tripel met hergisting op fles en een milde afdronk door het gebruik van fijne & edele hopsoorten.In dit bier werd naast gerst, tarwe en haver uitzonderlijk ook rogge toegevoegd, wat deze Tripel een typisch karakter geeft.
Tripel Karmeliet wordt nog steeds gebrouwen volgens een authentiek bierrecept uit 1679, afkomstig van het oude Dendermondse Karmelietenklooster. Dit meer dan 300 jaar oude bierrecept beschrijft het gebruik van de 3 graansoorten: tarwe, haver en gerst.
Tripel Karmeliet wordt nog steeds gebrouwen volgens een authentiek bierrecept uit 1679, afkomstig van het oude Dendermondse Karmelietenklooster. Dit meer dan 300 jaar oude bierrecept beschrijft het gebruik van de 3 graansoorten: tarwe, haver en gerst.
Tripel Karmeliet wordt nog steeds gebrouwen volgens een authentiek bierrecept uit 1679, afkomstig van het oude Dendermondse Karmelietenklooster. Dit meer dan 300 jaar oude bierrecept beschrijft het gebruik van de 3 graansoorten: tarwe, haver en gerst.
Tripel Karmeliet wordt nog steeds gebrouwen volgens een authentiek bierrecept uit 1679, afkomstig van het oude Dendermondse Karmelietenklooster. Dit meer dan 300 jaar oude bierrecept beschrijft het gebruik van de 3 graansoorten: tarwe, haver en gerst.
Door gul gebruik van de fijnste hoppen krijgt dit bier een pittig en fruitig aroma. Hergisting op fles.
Triple dAnvers is een echte Belgische tripel, maar dan op zn Antwaarps. Brutaal en uitbundig, maar met een heel groot hart. Een ode van de brouwer aan t Stad.8%
Triple dAnvers is een echte Belgische tripel, maar dan op zn Antwaarps. Brutaal en uitbundig, maar met een heel groot hart. Een ode van de brouwer aan t Stad.8%
Triple dAnvers is een echte Belgische tripel, maar dan op zn Antwaarps. Brutaal en uitbundig, maar met een heel groot hart. Een ode van de brouwer aan t Stad.8%
Uitzicht : blond, levendig bier met een fijne volle kraag.Neus : evenwichtige mengeling van groene appel en fijne hop.Smaak : weinig bitterheid, zacht bier vol karakter.Opmerking : te drinken op een temperatuur tussen de 5° en 12°C.
Hemels hoppig bier gebrouwen met huisgebakken mout. Triporteur from heaven is de moderne versie van een traditionele Belgische hoppige ale. Het is een hemels bier gebrouwen met huisgebakken BOM mout. De tarwemout in het ongefilterde bier kan zorgen voor een gezonde lichte troebelheid. De smaak van de Heaven blijft evolueren in de fles.6,2%
Uitzet 1730 is een blonde tripel met een alcoholpercentage van 6,8%. 1730 verwijst naar het jaar van het eerste Uitzet-bier.
Val dieu Cuvee speciale 800, werd gebrouwen ter gelegenheid van het 800jaar bestaan van de brouwerij.
Val dieu Cuvee speciale 800, werd gebrouwen ter gelegenheid van het 800jaar bestaan van de brouwerij.
De start van brouwerij Latte dateert uit 1818. In de tweede helft van de 19de eeuw werd het bedrijf geleid door Valère Latte. Die was niet alleen landbouwer en brouwer, maar daarbij ook nog eens gemeentesecretaris van Gavere. In 1898 verkocht de familie Latte de brouwerij aan René Contreras.
Vals Paterke TripelIn deze Tripel staan smaak en afdronk centraal!Het is een hoogwaardig, zuiver drie-moutig bier met hergisting op de fles.Het gebruik van uitgelezen mout- en hopsoorten zorgen voor een complexe doch ingehouden bitterheid.
Goudblond, licht amber met een romige, ivoren kraag. Een redelijk stabiele kraag. Fijne pareling in het glas.Neus: Pilsmout. Fruitig, hoppig, wat citrus&agrum maar eerder mild. Het moutige komt meer boven dan het hoppige, zeker geen neus zoals je van een moderne IPA mag verwachten.
Goudblond, licht amber met een romige, ivoren kraag. Een redelijk stabiele kraag. Fijne pareling in het glas.Neus: Pilsmout. Fruitig, hoppig, wat citrus&agrum maar eerder mild. Het moutige komt meer boven dan het hoppige, zeker geen neus zoals je van een moderne IPA mag verwachten.
Goudblond, licht amber met een romige, ivoren kraag. Een redelijk stabiele kraag. Fijne pareling in het glas.Neus: Pilsmout. Fruitig, hoppig, wat citrus&agrum maar eerder mild. Het moutige komt meer boven dan het hoppige, zeker geen neus zoals je van een moderne IPA mag verwachten.
Vicaris Lino is een blond bier met een aangename hoppigheid en een zachte afdronk. Lino is Italiaans voor vlas, wat meteen ook het unieke ingrediënt is in dit bier. Dit is namelijk het eerste bier ter wereld gebrouwen met vlas. Het rijke aroma bevat naast toetsen van vlas ook citrushoppen die zorgen voor een frisse en zachte bitterheid. 6,5 Vol.% Alc.
Quinto of vijfde in het Italiaans verwijst naar het vijfde Vicarisbier, het alcoholpercentage en de Italiaanse brouwinstallatie.
Vicaris Tripel, het 1e bier van Brouwerij Dilewyns, is een zacht bier met een fruitige toets. Het bier is niet uitgesproken bitter en niet overdreven zoet, waardoor het zeer toegankelijk is voor zowel de geoefende als de niet-geoefende bierliefhebber. De heerlijke afdronk is het resultaat van een rijke hop- en moutsmaak.
Vicaris Tripel, het 1e bier van Brouwerij Dilewyns, is een zacht bier met een fruitige toets. Het bier is niet uitgesproken bitter en niet overdreven zoet, waardoor het zeer toegankelijk is voor zowel de geoefende als de niet-geoefende bierliefhebber. De heerlijke afdronk is het resultaat van een rijke hop- en moutsmaak.
Vicaris Tripel/Gueuze is een bier van hoge gisting dat ideaal is als dorstlesser voor de lange, warme zomerdagen. Het bier is door het complexe samenspel van Vicaris Tripel en gueuze een uniek type bier. De fruitige en zachte eigenschappen van Vicaris Tripel/Gueuze zijn afkomstig van Vicaris Tripel, de frisse lichtzurigheid krijg het bier mee van de gueuze.
Vicaris Tripel/Gueuze is een bier van hoge gisting dat ideaal is als dorstlesser voor de lange, warme zomerdagen. Het bier is door het complexe samenspel van Vicaris Tripel en gueuze een uniek type bier. De fruitige en zachte eigenschappen van Vicaris Tripel/Gueuze zijn afkomstig van Vicaris Tripel, de frisse lichtzurigheid krijg het bier mee van de gueuze.
Een Kempens bier dat teruggrijpt naar het rijke verleden van onze streek.Op basis van het recept van Ludovicus kan u nu genieten van een glas Vicus tripel.
Het nieuwe Hamse bier is een goudkleurige, ambachtelijk gebrouwen tripel met 8,5 procent alcoholgehalte op basis van puur Belgische ingrediënten.'Het is een bier van hoge gisting met gisting in de fles', licht Bruggeman toe.
is een koperblond bier, licht gesluierd, met een grote, witte,rotsachtige schuimkraag die lang op het bier blijft staanen achteraf mooi aan het glas kleeft.Het aroma is fris hoppig, fruitig met toetsen van citrusen licht zoet van de mout.
Feestelijk aroma, bijzonder smaakstructuur. Heerlijk romige blond met florale toetsen. Verfrissend in de mond gevolgd door een zachte, florale afdronk. De ongekroonde koning van de aperitief!
Heerlijk uitgebalanceerde ipa gebrouwen met Merkur, Nelson en Citra. Het resultaat? Citrustinten, een heerlijk fruitig aroma en een aangename bitterheid. De master ipa scherpt de honger aan en is dus heerlijk als aperitief!
Heerlijk uitgebalanceerde ipa gebrouwen met Merkur, Nelson en Citra. Het resultaat? Citrustinten, een heerlijk fruitig aroma en een aangename bitterheid. De master ipa scherpt de honger aan en is dus heerlijk als aperitief!
Zoals Hendrik Conscience zijn volk leerde lezen en Gaston Feremans zijn volk leerde zingen, zo willen wij, naar goede Vlaamse traditie, ons volk laten genieten van een eerlijk Vlaams bier. Ontstaan uit de viering van 700 jaar Guldensporenslag, streven we ernaar onze bieren die van de Vlaming te maken. Onze bieren hebben een karakteristieke zoete, licht
Het Vliegend Varken is een blond bier van hoge gisting met hergisting in de fles. De 9% alcohol en de dry hopping techniek zorgen ervoor dat dit bier een echte smaakbom is.Het mooie witte schuim houdt de aromas van dit karaktervolle bier goed vast zodat je meteen merkt dat je iets speciaals vast hebt nog voor je een slok genomen hebt. Perfect dus voor de
Warm, krachtig, met een fluwelen lange afdronk… een goudblond abdijbier met een hemels karakter. Zo kennen we intussen onze Vlierbeek 1125 Grand Cru, een naam die trouwens verwijst naar de ontstaansgeschiedenis van onze benedictijnenabdij.
Bij het kiezen van een naam voor de Tripel dachten we onmiddellijk aan de bijnaam die al generaties lang gegeven wordt aan de familie Molenberghs. De brouwer van de "Vliet", Jul Molenberghs, is in zijn parochie Ten Aard, veel beter gekend als Jul van Perke van de Vliet.
Soixante Neuf is een hoogblond, goudblond bier van hoge gisting met grote schuimende sneeuwwitte kraag.Alc. Percentage : 6,9 %
© 2017, Thys bvba. Alle rechten voorbehouden
PrestashopTM webshop door Marketingpartner.be