Geen producten
Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.
Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.
AANKOOPLEEFTIJD ALCOHOLHOUDENDE DRANKEN IS 18+
Deze vibb heeft een alcohol percentage van 9%. Dit...
De brouwerij van Brunehaut heeft een gamma...
De brouwerij van Brunehaut heeft een gamma...
Stella glas boerke.
Het is een blond bier van hoge gisting met nagisting...
Vanilivit is een vanilledrank op basis van magere...
Jupiler is een dorstlessend bier van lage gisting...
De Ordal-bron bevindt zich ongeveer 48 meter onder...
Speciale Blond
Dit bier werd vroeger in de abdij van Paix Dieu geproduceerd, waar de maankalender een cruciale rol speelde in het brouwproces. Om de ziel van de abdij in het bier te laten voortleven, nam de familie Caulier zich voor om de Paix Dieu slechts één keer per maand te brouwen, bij volle maan.
Papegaei is een blond bier met een alcohol volume van 8%. Het bier is licht drinkbaar en heeft een rijk boeket van hoparomas. Papegaei wordt bereid met verse hopbellen, d.w.z. de hopbellen worden gedroogd maar zijn niet verwerkt tot extract of pellets en behouden dus hun natuurlijke vorm (en smaak!).
Het Oostends bier PoppoLou wordt beschikbaar voor het grote publiek. Het bier kan al een jaar geproefd worden in café Manuscript in de Oostendse Langestraat en is een creatie van de uitbaters van het Manuscript, Vanessa Demeij en Glenn Rotsaert. De naam van het bier verwijst naar de twee zonen van het koppel, Poppo en Lou.
De kleinkinderen van Gaston Vanuxeem beslissen hun eigen bier opnieuw te lanceren.Na enkele zoektochten in het archief van de brouwerij kiest de familie unamiem voor het recept van een oud Vlaams bruin bier dat begin 20ste eeuw gebrouwen werd. De "Queue de Charrue", vertaling van de Vlaamse naam van het dorp Ploegsteert, was geboren.
De kleinkinderen van Gaston Vanuxeem beslissen hun eigen bier opnieuw te lanceren.Na enkele zoektochten in het archief van de brouwerij kiest de familie unamiem voor het recept van een oud Vlaams bruin bier dat begin 20ste eeuw gebrouwen werd. De "Queue de Charrue", vertaling van de Vlaamse naam van het dorp Ploegsteert, was geboren.
Op 26 oktober 1610 werd er een brandstapel gemaakt in Ellezelles voor de 38-jarige heks Quintine. In haar toverboek dat van generatie op generatie werd overgeleverd vonden we haar magische recepten terug. Die willen we vandaag met u delen.
Op 26 oktober 1610 werd er een brandstapel gemaakt in Ellezelles voor de 38-jarige heks Quintine. In haar toverboek dat van generatie op generatie werd overgeleverd vonden we haar magische recepten terug. Die willen we vandaag met u delen.
Op 26 oktober 1610 werd er een brandstapel gemaakt in Ellezelles voor de 38-jarige heks Quintine. In haar toverboek dat van generatie op generatie werd overgeleverd vonden we haar magische recepten terug. Die willen we vandaag met u delen.
Een combinatie van de Belgische gist met Citra en Mosaic hop geven Ragnarock een prachtige geur. De toevoeging van haver geeft dit bier een romige mondgevoel.Het is een zeer verfrissend blond bier, krachtig van smaak.Alc: 5.5%
Rebel Local is een goudblond bier van hoge gisting met hergisting op de fles. Het is een karaktervol bier gebrouwen met bleke pilsmout. Het licht bittere karakter dankt de Rebel Local aan het gebruik van Hallertau hop in de kookketel. Het bier heeft een ietwat zoete en bloemige afdronk en geur door de toevoeging van een subtiele aroma-hop tijdens de
Geur/aroma's: Aardse aroma's vullen eerst de neus en maken daarna plaats voor een licht fruitige geur. Smaak: De weerbarstige Brettgist zorgt voor een ware smaaksensatie die mee evolueert doorheen de tijd. Een jonge Rebelse Strop krijgt zo een iets complexere smaak: fruitig, hopbitter en met een licht zuurtje. Rebelse Strop van enkele maanden oud krijgt een
Reinaert is een Belgisch biermerk. Het bier wordt gebrouwen door De Proefbrouwerij, gevestigd te Hijfte (Lochristi). Er zijn drie soorten Reinaert-bier
Reinaert is een Belgisch biermerk. Het bier wordt gebrouwen door De Proefbrouwerij, gevestigd te Hijfte (Lochristi). Er zijn drie soorten Reinaert-bier
Remi Blond schenkt aloud vakmanschap met een hint van nu. Niet alleen is het innig hoppig aroma een eerbetoon aan de rijke biercultuur van ons land, het huldigt ook de grootvader van brouwer Pieter De Bock.
Blonde René is een goudblond bier, gebrouwen op ambachtelijke wijze. Een vol aroma met een licht zoete prikkeling en bittere afdronk is typisch aan het brouwsel.De Stoute René, ons tweede bier, is gitzwart van kleur en heel vol in de mond. Net als de blonde René heeft deze een bittere afdronk.
Kleur:BlondSmaakprofiel:Cleane fruitige citrus met granola en een heel zachte bitterheid.Hop:Talus (US)Alcoholgehalte:alc. 4,0%vol
Slechts 5,2% alcohol en veel karakter, dit bier is trots op aromatische hop. Groentetonen op de neus (buxus, zwarte bes). Makkelijk te drinken, super verfrissend, met een mooie citrusnoot (gele grapefruit) en lengte.
Naam: Saison d'Erpe-MereType: saison, een typische specialiteit van HenegouwenAlcoholgehalte: 6.5% Licht gesluierd, strogeel , witte stabiele schuimkraag Hoppig (citrus) aroma, fijne bitterheid Sterk parelend
Een unieke lichte smaak met tegelijk subtiel zoete en fruitige toetsen. Een verfrissend bier waarvan je graag een tweede bestelt.
Met de Surfine laten wij een merk heropleven die ontstaan is uit het rijke verleden van Brouwerij Dubuisson.Het gaat om een traditionele Saison, een typisch Henegouws streekproduct.Gebrouwd met 3 verschillende mouten, 3 Belgische hopsoorten van kwaliteitskeur en gefermenteerd met 3 gistvariëteiten.
Aan de stranden van de Zuid-Amerikaanse kust werd het bier vroeger zelf gebrouwen, omdat het zo beter en verfrissender smaakte. In de Bodegas ontstonden talloze kleine brouwerijen waar de Cerveza meestal illegaal gebrouwen werd. Een van de bekendste was de Bodega di Pedro. Hier ontstond lang geleden het unieke recept van SALITOS.
SchuppenBoer Grand Cru is een nieuw bier. Het is een bier op basis van het recept van SchuppenBoer tripel, maar we hebben het alcohol gehalte opgevoerd tot 10%.We brouwen dit bier vooral om de Two Faced Jack samen te stellen, een mengbier van Kleveretien en de SchuppenBoer Grand Cru. Voor het eerst verkopen we dit bier onder eigen naam.
Met Schuppenboer Maxima zoeken we de limieten op van onze brouwinstallatie. Het resultaat is een zoet tot licht bitter bier waarin je de alcohol nauwelijks opmerkt.
Seefbier is een uniek historisch en legendarisch Belgisch Speciaalbier, en hét historische streekbier van de stad Antwerpen.Gedurende meer dan een eeuw was het het meest gedronken bier van de stad, zo populair dat een deel van Antwerpen de Seefhoek er vandaag nog naar genoemd is.Het werd gebrouwen door de verschillende kleine speciaalbierbrouwerijen die
Seefbier is een uniek historisch en legendarisch Belgisch Speciaalbier, en hét historische streekbier van de stad Antwerpen.Gedurende meer dan een eeuw was het het meest gedronken bier van de stad, zo populair dat een deel van Antwerpen de Seefhoek er vandaag nog naar genoemd is.Het werd gebrouwen door de verschillende kleine speciaalbierbrouwerijen die
Een heerlijk Fresh Hop Bier, gebaseerd op het recept van onze Single, maar met vers geplukte hoppen van eigen teelt.
7,5 vol% alc., met nagisting in de fles.Kruidig, gehopt met hop uit Poperinge, wat bitter maar niet té, alles mooi in evenwicht. Het brouwproces verloopt volledig natuurlijk, zonder toevoegingen van om het even wat. Zelfs als je er eens één te veel van drinkt, dan zal je daar de dag erna geen last van hebben.
Een bier hergist in de fles, krachtig, persoonlijk, karaktervol met een verfijnd aroma en een sublieme smaak.Karakteristieken: Merknaam: Sloeber Biertype: hoge gisting, met hergisting in de fles Ingrediënten: water, mout, hop, suiker, gist (op fles) en koolzuur Alcoholgehalte: 7,5% vol. alc. op fles
Een bier hergist in de fles, krachtig, persoonlijk, karaktervol met een verfijnd aroma en een sublieme smaak.Karakteristieken: Merknaam: Sloeber Biertype: hoge gisting, met hergisting in de fles Ingrediënten: water, mout, hop, suiker, gist (op fles) en koolzuur Alcoholgehalte: 7,5% vol. alc. op fles
© 2017, Thys bvba. Alle rechten voorbehouden
PrestashopTM webshop door Marketingpartner.be