Geen producten
Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.
Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.
AANKOOPLEEFTIJD ALCOHOLHOUDENDE DRANKEN IS 18+
Deze vibb heeft een alcohol percentage van 9%. Dit...
Jupiler is een dorstlessend bier van lage gisting...
Het is een blond bier van hoge gisting met nagisting...
De Ordal-bron bevindt zich ongeveer 48 meter onder...
Vanilivit is een vanilledrank op basis van magere...
Uiterst zuiver en mineraalarm,goed voor iedereenSpa...
Speciale Blond
Als streekbier bij uitstek, kent Saison zijn oorsprong in de boerderij-brouwerijen in het zuiden van België. De Saison van de brouwerij St-Feuillien is een bier van hoge gisting, met nagisting op fles, en heeft een warme goudblonde kleur. Het bier heeft een aromatisch en genuanceerd karakter en een bittere afdronk. Een echte klassieker.
Als streekbier bij uitstek, kent Saison zijn oorsprong in de boerderij-brouwerijen in het zuiden van België. De Saison van de brouwerij St-Feuillien is een bier van hoge gisting, met nagisting op fles, en heeft een warme goudblonde kleur. Het bier heeft een aromatisch en genuanceerd karakter en een bittere afdronk. Een echte klassieker.
De Grand Cru van de brouwerij St-Feuillien is een extra blond op de fles hergist degustatiebier met een krachtig karakter, een zuivere hoptoets en subtiele gistingaroma's. Het bier onderscheidt zich in het bijzonder door de afwezigheid van kruiden.Het schuim is zuiver wit, fijn en luchtig als kant.
St hubertus blond, wit en amber hier verkrijgbaar.
De St. Paul Triple is een middelmatig tot zwaar tripel bier van hoge gisting en heeft een zachte, volmondige smaak in de mond. Het heeft een mooie gouden kleur met een mooie witte schuimkraag en een smaakvol en kruidig aroma van zuivere mout, dankzij de techniek van dryhopping. Deze tripel is een beetje zoet en fruitig en heeft een excellente nasmaak.
Een blond degustatiebiertje van 6.5% alc. dat is samenwerking met het RLVA en met de steun van het Leaderproject werd gecreëerd ter ondersteuning van het steenuilproject. Om de specificiteit van onze streek en dit kleine diertje te onderstrepen werden zorgvuldig kruiden uitgezocht die bij ons in de Vlaamse ardennen groeien.
Kleur:Goudblond met een lichte mistSmaakprofiel:Witte wijn, banaan, kruidige peer en volle mout met een zacht bitter. Ideale beleving boven de 8°CHop:Hallertau Blanc (DE)Bramling Cross (UK)Alcoholgehalte:alc. 8,5%vol
Straffe Hendrik Tripel is een gouden tripel met een stevige witte schuimkraag. De geur is kruidig met toetsen van zwarte peper, koriander en gember met een vleugje sinaasappel.
Straffe Hendrik Tripel is een gouden tripel met een stevige witte schuimkraag. De geur is kruidig met toetsen van zwarte peper, koriander en gember met een vleugje sinaasappel.
De strandgaper met witgele schelp is een oeroude bewoner van het Scheldegebied. Zijn bierige naamgenoot past dan ook uitstekend bij visgerechten en bewijst dat toegankelijk bier ook spannend kan zijn.
Speciaalbier van lage gisting, met fusiefermentatie (simultaan met 2 gisten), 100% op mout gebrouwen en aromatisch gehopt.
Van het bier super des fagnes hebben wij de blonde en bruine.
Enigma is toegewijd aan het verkennen van nieuwe gisten en hopsoorten om nieuwe, spannende bieren te ontwikkelen.
Amerikaanse saison, sterk blond bier (12 EBC) van hoge gisting, met nagisting in de fles, ongefilterd.Uitgesproken geur van verse hopbloemen. Hopbitter en citrusfris van smaak, met een kleine pompelmoeszeste toets, zeer zacht wrang bitter, subtiel gepeperd en droog in de nasmaak.
Pittig Blondje dat de familie komt vergezellen.De Vrolijkste tante van de familie. Maakt iedereen goedgeziend, zeker na een goede pint.Levensgenieter avant la letter!
Lichtblond bier met 4,5 % alcohol, sterk gehopt met een van de meest vermaarde aromatische hoppesoorten, wat het een ergfris fruitig aspect geeft en met verfrissende nuances die aan citrusvruchten doen denken.
Seizoensbier, dit wordt eenmalig per jaar gebrouwen. Een typisch speciaalbier.
Thouroutenaere is een goudkleurig Belgisch streekbier van hoge gisting (alcoholvolume 8,5%).
Tipsy Gold is de tweede in het rijtje van de gebroeders Hermans. Deze kruidige tripel, een echt goudblond degustatiebier van hoge gisting, is gebrouwen als hommage aan Jos Hermans. Jef en Jules Hermans hebben er voor gezorgd dat het bittere minder aanwezig is door toevoeging van een streepje honing.
De Belgische 888 Tripel Eight is een vlot drinkbaar hoppig blond bier van 8,8 % alcohol. De smaak is fruitig en licht kruidig, niet droog en niet zoet. Kenners ontdekken banaan en heel subtiel, wat koriander. De citrussmaak versterkt de frisheid van het bier. Het half- tot volmondige speciaalbier heeft een fijne afdronk.
De Belgische 888 Tripel Eight is een vlot drinkbaar hoppig blond bier van 8,8 % alcohol. De smaak is fruitig en licht kruidig, niet droog en niet zoet. Kenners ontdekken banaan en heel subtiel, wat koriander. De citrussmaak versterkt de frisheid van het bier. Het half- tot volmondige speciaalbier heeft een fijne afdronk.
Tripel Kanunnik is een 4-granenbier gebrouwen naar origineel Wilderens kanunnik-recept.Een zachte en kruidige tripel met hergisting op fles en een milde afdronk door het gebruik van fijne & edele hopsoorten.In dit bier werd naast gerst, tarwe en haver uitzonderlijk ook rogge toegevoegd, wat deze Tripel een typisch karakter geeft.
Tripel Karmeliet wordt nog steeds gebrouwen volgens een authentiek bierrecept uit 1679, afkomstig van het oude Dendermondse Karmelietenklooster. Dit meer dan 300 jaar oude bierrecept beschrijft het gebruik van de 3 graansoorten: tarwe, haver en gerst.
Tripel Karmeliet wordt nog steeds gebrouwen volgens een authentiek bierrecept uit 1679, afkomstig van het oude Dendermondse Karmelietenklooster. Dit meer dan 300 jaar oude bierrecept beschrijft het gebruik van de 3 graansoorten: tarwe, haver en gerst.
Tripel Karmeliet wordt nog steeds gebrouwen volgens een authentiek bierrecept uit 1679, afkomstig van het oude Dendermondse Karmelietenklooster. Dit meer dan 300 jaar oude bierrecept beschrijft het gebruik van de 3 graansoorten: tarwe, haver en gerst.
Tripel Karmeliet wordt nog steeds gebrouwen volgens een authentiek bierrecept uit 1679, afkomstig van het oude Dendermondse Karmelietenklooster. Dit meer dan 300 jaar oude bierrecept beschrijft het gebruik van de 3 graansoorten: tarwe, haver en gerst.
Door gul gebruik van de fijnste hoppen krijgt dit bier een pittig en fruitig aroma. Hergisting op fles.
Triple dAnvers is een echte Belgische tripel, maar dan op zn Antwaarps. Brutaal en uitbundig, maar met een heel groot hart. Een ode van de brouwer aan t Stad.8%
Triple dAnvers is een echte Belgische tripel, maar dan op zn Antwaarps. Brutaal en uitbundig, maar met een heel groot hart. Een ode van de brouwer aan t Stad.8%
Triple dAnvers is een echte Belgische tripel, maar dan op zn Antwaarps. Brutaal en uitbundig, maar met een heel groot hart. Een ode van de brouwer aan t Stad.8%
Uitzicht : blond, levendig bier met een fijne volle kraag.Neus : evenwichtige mengeling van groene appel en fijne hop.Smaak : weinig bitterheid, zacht bier vol karakter.Opmerking : te drinken op een temperatuur tussen de 5° en 12°C.
Hemels hoppig bier gebrouwen met huisgebakken mout. Triporteur from heaven is de moderne versie van een traditionele Belgische hoppige ale. Het is een hemels bier gebrouwen met huisgebakken BOM mout. De tarwemout in het ongefilterde bier kan zorgen voor een gezonde lichte troebelheid. De smaak van de Heaven blijft evolueren in de fles.6,2%
Troef! combineert het beste van twee landen: een dry-hopped in Duitse stijlpils met Belgische gerst, hop en vakmanschap resulterend in een soepele,licht bitter pils met een neus van fijne hop.
Uitzet 1730 is een blonde tripel met een alcoholpercentage van 6,8%. 1730 verwijst naar het jaar van het eerste Uitzet-bier.
Val dieu Cuvee speciale 800, werd gebrouwen ter gelegenheid van het 800jaar bestaan van de brouwerij.
Val dieu Cuvee speciale 800, werd gebrouwen ter gelegenheid van het 800jaar bestaan van de brouwerij.
De start van brouwerij Latte dateert uit 1818. In de tweede helft van de 19de eeuw werd het bedrijf geleid door Valère Latte. Die was niet alleen landbouwer en brouwer, maar daarbij ook nog eens gemeentesecretaris van Gavere. In 1898 verkocht de familie Latte de brouwerij aan René Contreras.
De start van brouwerij Latte dateert uit 1818. In de tweede helft van de 19de eeuw werd het bedrijf geleid door Valère Latte. Die was niet alleen landbouwer en brouwer, maar daarbij ook nog eens gemeentesecretaris van Gavere. In 1898 verkocht de familie Latte de brouwerij aan René Contreras.