Geen producten
Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.
Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.
AANKOOPLEEFTIJD ALCOHOLHOUDENDE DRANKEN IS 18+
Deze vibb heeft een alcohol percentage van 9%. Dit...
Jupiler is een dorstlessend bier van lage gisting...
Het is een blond bier van hoge gisting met nagisting...
De Ordal-bron bevindt zich ongeveer 48 meter onder...
Vanilivit is een vanilledrank op basis van magere...
Uiterst zuiver en mineraalarm,goed voor iedereenSpa...
Jessenhofke glas, keuze uit twee maten 25cl en 33cl.
Zachte smaak, met vanille, karamel, sinaasappel,en honing verleidt het gehemelte. Deze rumlikeur heeft een aroma van walnoot enkokosnoot, met een licht scherpe beet vankruid in de finish.
AROMA'S.Fruitige aroma's met toetsen van witte perzik en abrikoos.KLEUR.Goud met delicate bubbels.
Smeets port cask is extra gerijpt in oude porto cruzportvaten. De smaak is zowel droog als fruitig. Je herkent de smaak van rode vruchten en een toets van rozijnen.
AROMA'S.Aroma's van wit fruit en citrus fruit en toetsen van amandelen.KLEUR.Goud met een dunne lijn van bubbels.
Geschenkverpakking met vier flesjes pater lieven kerst en een glas.
Filou is een straffe blonde met karakter, een echte doordrinker. Ondeugend maar zonder kwade bedoelingen. Filou wordt gebrouwen met Belgische en Tsjechische aromahoppen en pilsmout en hergist op fles. 8.5 %
Luxardo Limoncello is het perfecte drankje voor na een diner, als een verfrissend digestief. Luxardo Limoncello draagt met trots de naam Liquore di Limone di Sorrento P.G.I. Dit betekent dat vandaag de dag alleen Italiaanse likeuren de naam Limoncello mogen dragen wanneer deze vervaardigd wordt met citroenen uit de Napolitaanse golf, op grond van Vico
Davidson porto is een porto afkomstig uit Portugal. Wij hebben de witte en tawny in ons gamma.
Ginetical The Wooded Edition is een hout gelagerde gin. Als basis werd The Royal Edition gebruikt. Het alcohol percentage werd opgetrokken tot 43% Vol en er werden een paar kleine wijzigingen in de samenstelling van de botanicals gedaan. Ook in The Wooded Edition speelt gagel (Myrica gale) een heel belangrijke rol.
Varesa vruchtensappen bestaan uit 100% puur fruit en ongezoet sap. De sappen bevatten uitsluitend fruitsuikers van nature aanwezig in de vruchten.Omdat onze sappen boordevol natuurlijke voedingsstoffen zitten enbovendien rijk aan vitaminen zijn, zijn onze sappen lekker en gezond.
BIONADE. Een klasse op zich. BIONADE is niet te vergelijken met limonade. Limonades zijn zogenaamde mixdranken. BIONADE daarentegen wordt in zijn geheel biologisch geproduceerd. Volgens de methode van het brouwen. Door fermentatie van water en mout. Wat nieuw is: de moutsuiker wordt in een speciaal proces niet in alcohol omgezet maar in gluconzuur.
Strange Donkey Gin is dé nieuwe revelatie in de Belgische gins. 4 gingepassioneerde vrienden kregen tijdens hun jaarlijks verlof het lumineuze idee om een ultieme gin te distilleren. Het resultaat mag er zeker zijn: het is een zeer complexe frisse Antwerpse gin geworden!
De Chimay Cinq Cents onderscheidt zich door zijn parfum van hop en verse gist.
4 smaken gecombineerd in een unieke limonade: sinaasappel, pompelmoes, limoen en mandarijn. Schweppes Agrum' is de fruitige sensatie van Schweppes.
De X-GIN, Premium Cocoa Based Gin, is een vernieuwende gin waarbij Peter Messely (Xolato) en Patrick (De Moor) na 14 verschillende recepturen tot een uniek gin concept zijn gekomen.
Miko koffie filters in dessert en decafine. Verpakt per 10 stuks.Of doos van 10 x 10 stMiko filters Horeca bruin
Miko koffie filters in dessert en decafine. Verpakt per 10 stuks.Of doos van 10 x 10 stMiko filters Horeca bruin
Maceratie vindt plaats gedurende 16 dagen in roestvrijstalen tanks bij een temperatuur van 25-26 graden C. om het aromatische karakter van de streek te behouden. 3-4 Maanden lagering op fusten van Amerikaans eiken zorgen voor meer volume en mooie tannines. Het is een jonge rode wijn met purperen tinten.
Tripel Karmeliet wordt nog steeds gebrouwen volgens een authentiek bierrecept uit 1679, afkomstig van het oude Dendermondse Karmelietenklooster. Dit meer dan 300 jaar oude bierrecept beschrijft het gebruik van de 3 graansoorten: tarwe, haver en gerst.
Een flinke scheut alcohol ontvlamt als het ware in de mond, die de tong en het gehemelte werkelijk opwarmen. De smaak is ook gekenmerkt door zijn rondheid. De afdronk is sterk, lang en droogbitter.
In 1832 slaagde de Oostenrijker Sebastian Stroh erin om de Oostenrijkse levenskwaliteit en cultuur te vatten in een aparte geestrijke drank met zijn naam.
In de Brouwerij St. Bernard, brouwt men sinds 1946 de edele St.Bernardus bieren: donkere en blonde abdijbieren. Alle bieren zijn gebrouwen met onze eigen gist, met hop van onseigen hopveld vlak naast de brouwerij en met mout van de beste kwaliteit.
Philemon Vandenstock legt in 1913 de basis voor de huidige brouwerij Belle-Vue. Maar de geschiedenis van de Geuze bieren gaat terug tot in de middeleeuwen. Deze authentieke Lambiek bieren werden toen al in de Zennevallei gebrouwen.
Zwijntje bier is wel degelijk een stevig bier met een goede afdronk. Het is gebaseerd op Augustijn, een kloosterbier dat zijn sporen al verdient heeft en dat door dezelfde brouwerij gebrouwen wordt.Net als zijn moederbier is Zwijntje een stevig, goudblond bier. Het heeft een alcoholpercentage van 8% terwijl Augustijn het met 7% moet doen.
In de Brouwerij St. Bernard, brouwt men sinds 1946 de edele St.Bernardus bieren: donkere en blonde abdijbieren. Alle bieren zijn gebrouwen met onze eigen gist, met hop van onseigen hopveld vlak naast de brouwerij en met mout van de beste kwaliteit.
In de Brouwerij St. Bernard, brouwt men sinds 1946 de edele St.Bernardus bieren: donkere en blonde abdijbieren. Alle bieren zijn gebrouwen met onze eigen gist, met hop van onseigen hopveld vlak naast de brouwerij en met mout van de beste kwaliteit.