Geen producten
Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.
Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.
AANKOOPLEEFTIJD ALCOHOLHOUDENDE DRANKEN IS 18+
Jupiler is een dorstlessend bier van lage gisting...
Deze vibb heeft een alcohol percentage van 9%. Dit...
De Ordal-bron bevindt zich ongeveer 48 meter onder...
Het is een blond bier van hoge gisting met nagisting...
Uiterst zuiver en mineraalarm,goed voor iedereenSpa...
Orval glas.
Bekeken producten
Ciney is een Belgisch bier van hoge...
AA DRINK SPORTWATERVocht en mineralen...
Cointreau is een likeur gemaakt op basis van de schil van sinaasappelen. De drank wordt vooral gebruikt in desserten en cocktails.
Wij willen kenners de smaken van veeleer laten ontdekken. Daarom kozen wij voor traditionele productietechnieken, waardoor wij ons bier niet hoeven te filteren en te pasteuriseren en geen koolzuurgas moeten toevoegen.
Traditionele sappenWeldenhof blijft op zoek naar de beste origines voor de vruchten om de kwaliteitsgarantie maximaal te garanderen. We zoeken continu naar nieuwe samenstellingen en nieuwe smaken. Elk sap wordt onderworpen aan een uitgebreide smaaktest.
Traditionele sappenWeldenhof blijft op zoek naar de beste origines voor de vruchten om de kwaliteitsgarantie maximaal te garanderen. We zoeken continu naar nieuwe samenstellingen en nieuwe smaken. Elk sap wordt onderworpen aan een uitgebreide smaaktest.
De Norbertijnen zijn volgelingen van Norbertus van Gennep, beter bekend als Sint-Norbertus. Als rondtrekkend prediker stichtte hij in 1121 de Orde van Prémontré in Frankrijk. In 1133 werd in Tongerlo, onder Abt Waltman van de Antwerpse St.-Michiels-abdij
Appelsientje Sinaasappel is 100% puur sap van de lekkerste Braziliaanse sinaasappels. De sinaasappels worden met de hand geplukt en binnen 24 uur geperst. Het pure sap is van nature rijk aan vitamine C en een bron van foliumzuur en kalium. Het sap bevat alleen de van nature aanwezige fruitsuikers. Voor houdbaarheid wordt het alleen eventjes kort verhit.
Ranobo Hot rice rice crackers zijn de grote broer van de Curry crackers. Ze hebben een chilismaak en zijnin België de meest bekende rijstcrackers. Ze zijn daarom terug te vinden in horecamengelingen zoals de Ranobo Horeca mix en Hot mix.
Gouden Carolus Single Malt is een verfijnde whisky gedistilleerd uit het moutbeslag van het bier Gouden Carolus Tripel. Een primeur voor België zijn de handgeslagen, koperen stookketels, zogenaamde pot stills, waarin het zuivere graanbeslag wordt gedistilleerd. Dit levert een puur en helder distillaat op.
Ons huismerk van water.Perfest en lekker water
Onze bekendste chips. Met hun bekende smaak en bekende crunch. Dun gesneden, krokant gebakken, met smaken speciaal voor ons. Zoals we gewend zijn.
Uiterst zuiver en mineraalarm,goed voor iedereenSpa Reine is een uiterst zuiver natuurlijk mineraalwater dat door iedereen gedronken kan worden, op elk moment van de dag en zonder enige beperking.
Uiterst zuiver en mineraalarm,goed voor iedereenSpa Reine is een uiterst zuiver natuurlijk mineraalwater dat door iedereen gedronken kan worden, op elk moment van de dag en zonder enige beperking.
EEN UNIEKE ERVARINGZoals je weet is Fanta Orange drinken dankzij zijn authentieke smaak een unieke ervaring!100% FUNFanta Orange bevat uitsluitend natuurlijke aromas die zijn smaak zo uniek en lekker maken!NATUURLIJKE AROMA'SEen Fanta geeft je 100% van de aanbevolen dagelijkse dosis fun.
Malheur bieren zijn edele, levende bieren, met hergisting op fles en op vat. Ze ondergaan een smaakevolutie en bijgevolg ook een positief verouderingsproces.Een Malheur zit in een klein hoekje. Maar een echte Malheur, drink je met smaak en met mate(n).
Jupiler is een dorstlessend bier van lage gisting met een alcoholpercentage van 5,2%. Het kent een toegankelijke, frisse en rijke moutsmaak en is licht verteerbaar. Een Jupiler komt het beste tot zijn recht bij een temperatuur van 3°C.
De Grand Cru van RODENBACH heeft gemiddeld veel langer in de eiken foeders van de Roeselaarse bierkathedraal gelegen en is daardoor een meer uitgesproken versie van de bierstijl Vlaams roodbruin bier. RODENBACH Grand Cru bestaat uit 1/3 jong en 2/3 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier.
Bij het kiezen van een naam voor de Tripel dachten we onmiddellijk aan de bijnaam die al generaties lang gegeven wordt aan de familie Molenberghs. De brouwer van de "Vliet", Jul Molenberghs, is in zijn parochie Ten Aard, veel beter gekend als Jul van Perke van de Vliet.
De Liza is een tripelbier met een alcoholpercentage van 8,5 procent en bevat onder meer kruiden en honing.
Hoewel er de laatste jaren flink verbouwd en gemoderniseerd werd, is de traditionele brouwerij nog helemaal aanwezig. Alles was en is nog gescheiden in kleine 'heiligdommen'. De brouwmeester heeft zijn eigen domein, maar ook de keldermeester en de bottelarijmeester.
De jongste single malt uit de serie van Glenfarclas maar toch al prima in balans en heeft de echte Glenfarclas kenmerken.
Citroenschil, toffee-appels - en een geur van kokosnoot. Ons kenmerkende sherryhout brengt intensiteit en rijkdom, terwijl bourbonvaten met een eerste vulling frisse tonen van citrus en vanille toevoegen.
Helder aardbei roze met rijke middelgrote pareling, die snel opstijgt en een goede kroon vormt boven in het glas.
Met de lancering van Martini Brut knoopte Martini opnieuw aan met haar rijke spumante verleden. De productie van de eerste Martini schuimwijn dateert namelijk reeds van 1863.
Hoegaarden 0.0 biedt u de Hoegaarden-smaak maar met een alcoholgehalte van 0 °.
Druiven :Cabernet Sauvignon : 10 %Cabernet Franc : 18 %Merlot : 70 %Malbec : 2 %Best bij:Hoofdgerecht : konijn , gegrilde vis, gevogelte, Kazen.Desserts : rood fruit taarten , chocolade dessert en koffie
Groengeel, parelmoer schitterendFris gefocust boeket waarin oa zurkel, groene appel, Provençaalse perzik, nectarineplus een mineraal-krijtachtide ondertoon.
Maceratie vindt plaats gedurende 16 dagen in roestvrijstalen tanks bij een temperatuur van 25-26 graden C. om het aromatische karakter van de streek te behouden. 3-4 Maanden lagering op fusten van Amerikaans eiken zorgen voor meer volume en mooie tannines. Het is een jonge rode wijn met purperen tinten.
Leffe, een brouwtraditie sinds 1240De Abdij van Leffe, opgericht in 1152, was een norbertijnenabdij waar kanunniken in een gemeenschap samenleefden met bijzondere aandacht voor opvang en gastvrijheid; talrijke pelgrims konden altijd in de Abdij van Leffe terecht.
Bovengistingsbier met hergisting op fles. Een amberkleurig bier met zachte toetsen van karamel door gebruik van drie verschillende moutsoorten. Uitstekend in balans door de twee verschillende hopsoorten.
Ideaal om cocktails mee te maken. Maar ook voor bij koffie, thee en andere non-alcoholische dranken!OPGEPAST etiketten kunnen iets verschillen van de foto.Product is hetzelfde.
Orangina is een bruisende en verfrissende drank op basis van sinaasappelsap en -pulp.
Mengeling van de fijnste lambiek, 100% gerijpt op eiken vaten met hergisting in de fles.
De limoncello wordt ijskoud gedronken (-7°C) of met ijs, als aperitief of digestief. De vruchtenlikeur wordt het best in het diepvriesvak bewaard en wordt ook vaak gedronken met tonic en smaakt ook bijvoorbeeld als topping bij vanilleroomijs.
Fragolina di boscoOp de velden en in de bossen rond Verona ruikt de ochtenddauw naar overheerlijke, zoete, wilde bosaardbeitjes. Eeuwen geleden al veroverden deze schattige besjes met hun intense geur en smaak het hart van Romeo en Julia. Meer recent wisten ze ook het hart de familie Bongiorno te bekoren.