Geen producten
Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.
Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.
AANKOOPLEEFTIJD ALCOHOLHOUDENDE DRANKEN IS 18+
Catalogus
Laden ...
Jupiler is een dorstlessend bier van lage gisting...
Deze vibb heeft een alcohol percentage van 9%. Dit...
De Ordal-bron bevindt zich ongeveer 48 meter onder...
Het is een blond bier van hoge gisting met nagisting...
Uiterst zuiver en mineraalarm,goed voor iedereenSpa...
Onze winkel is 1600m² groot waarvan ,drankencentrale, drankenshop 1000m² groot lid van prik en tik, er is een zeer ruime keuze van bieren meer dan 800 soorten, wijnen, frisdranken, fruitsappen, waters enz. Zeer ruime keuze uit geschenkverpakkingen. U kan ook uw eigen mand samenstellen , wij verpakken deze onmiddellij...
Onze winkel is 1600m² groot waarvan ,drankencentrale, drankenshop 1000m² groot lid van prik en tik, er is een zeer ruime keuze van bieren meer dan 800 soorten, wijnen, frisdranken, fruitsappen, waters enz. Zeer ruime keuze uit geschenkverpakkingen. U kan ook uw eigen mand samenstellen , wij verpakken deze onmiddellijk. Zodat u ze direct kan meenemen. Meer dan 100 verschillende soorten wijn. zowel Franse als verre wereld wijnen. Verhuur van feestmateriaal zoals stoelen tafels koelboxen enz enz.
Bijna alle producten van de drankenshop is zowel online als in de shop zelf te koop.
Liefmans Kriek Brut heeft een diepe bruinrode kleur en een verfijnde schuimkraag, met toetsen van hout en amandel. Je proeft duidelijk het lichtzoete en tegelijk zachtzure karakter van het fruit. De klasse straalt ervan af…
Lillet Blanc heeft een heerlijk fris en lichtzoet aroma. Door de blend van witte Bordeauxwijnen en ambachtelijke citruslikeur, kun je Lillet op verschillende manieren serveren. Drink Lillet puur over ijs, in een mix of in een heerlijke cocktail.
Lillet Rose is een heerlijke aperitief op basis van wijn. Het is afkomstig uit de Gironde regio in Bordeaux.Je kan het gewoon puur drinken on the rocks, maar er zijn tal van combinaties mogelijk met dit product.
Droog als de Lommelse Sahara, met een bittere toets van bronsgroene eikenhoutsnippers uit de Hoge Kempen en een subtiele zoete zweem van Haspengouwse appels. Een sensatie voor de zintuigen.
Een verfrissende dorstlesser. Dit ongefilterde tarwebier heeft veel fruitig en een kruidige toets van koriander.
De limoncello wordt ijskoud gedronken (-7°C) of met ijs, als aperitief of digestief. De vruchtenlikeur wordt het best in het diepvriesvak bewaard en wordt ook vaak gedronken met tonic en smaakt ook bijvoorbeeld als topping bij vanilleroomijs.
De limoncello wordt ijskoud gedronken (-7°C) of met ijs, als aperitief of digestief. De vruchtenlikeur wordt het best in het diepvriesvak bewaard en wordt ook vaak gedronken met tonic en smaakt ook bijvoorbeeld als topping bij vanilleroomijs.
In de kleine wereld van de limoncello geldt de Villa Massa als een referentie. Dit pure, artisanale product is typisch voor de streek rond het schiereiland Sorrento en het nabijgelegen eiland Capri.
In de kleine wereld van de limoncello geldt de Villa Massa als een referentie. Dit pure, artisanale product is typisch voor de streek rond het schiereiland Sorrento en het nabijgelegen eiland Capri.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Om deze traditionele geuze een nieuw leven in te blazen, werd er een etiket voor ontworpen, en werd het gedoopt als "Geuze Cuvée René Grand Cru".
Om deze traditionele geuze een nieuw leven in te blazen, werd er een etiket voor ontworpen, en werd het gedoopt als "Geuze Cuvée René Grand Cru".
Om deze traditionele geuze een nieuw leven in te blazen, werd er een etiket voor ontworpen, en werd het gedoopt als "Geuze Cuvée René Grand Cru".
Lindemans Gin is het resultaat van een distillaat van maar liefst 15 goed uitgekozen botanicals en een distillaat van de Oude Lindemans Kriek Cuvee Rene die wordt gebrouwen met hele krieken, volgens de traditie van de Belgische Lambiek.
Lindemans GingerGueuze is een assemblage van 1 tot 3-jarige lambiek, gerijpt in eiken foeders en verrijkt met verse Thaise gember. Na de nodige hergisting op fles heeft het bier een diepgouden kleur. Het evenwicht tussen de fris-zurige smaak van de lambiek en de pittige citrus aromas van de Thaise gember maakt het een perfect bier om als aperitief te
Goyck is een blend van een bier van spontane gisting, 1 jaar oude lambiek van Lindemans met de typische Brettanomyces kenmerken, en het hogegistingsbier Toots van brouwer Koenraad Goddeau.~Goyck refereert naar de oude schrijfwijze van~Gooik, de naam van een dorp gelegen in het Pajottenland, een dorp waar het Pajottenland trots op is!~
Aantal glazen is enkel in veelvouden per bak mogelijk.16 stuks / korf.