Geen producten
Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.
Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.
AANKOOPLEEFTIJD ALCOHOLHOUDENDE DRANKEN IS 18+
Catalogus
Laden ...
Deze vibb heeft een alcohol percentage van 9%. Dit...
Jupiler is een dorstlessend bier van lage gisting...
De brouwerij van Brunehaut heeft een gamma...
De brouwerij van Brunehaut heeft een gamma...
Het is een blond bier van hoge gisting met nagisting...
Vanilivit is een vanilledrank op basis van magere...
De Ordal-bron bevindt zich ongeveer 48 meter onder...
Uiterst zuiver en mineraalarm,goed voor iedereenSpa...
Onze winkel is 1600m² groot waarvan ,drankencentrale, drankenshop 1000m² groot lid van prik en tik, er is een zeer ruime keuze van bieren meer dan 800 soorten, wijnen, frisdranken, fruitsappen, waters enz. Zeer ruime keuze uit geschenkverpakkingen. U kan ook uw eigen mand samenstellen , wij verpakken deze onmiddellij...
Onze winkel is 1600m² groot waarvan ,drankencentrale, drankenshop 1000m² groot lid van prik en tik, er is een zeer ruime keuze van bieren meer dan 800 soorten, wijnen, frisdranken, fruitsappen, waters enz. Zeer ruime keuze uit geschenkverpakkingen. U kan ook uw eigen mand samenstellen , wij verpakken deze onmiddellijk. Zodat u ze direct kan meenemen. Meer dan 100 verschillende soorten wijn. zowel Franse als verre wereld wijnen. Verhuur van feestmateriaal zoals stoelen tafels koelboxen enz enz.
Bijna alle producten van de drankenshop is zowel online als in de shop zelf te koop.
LEUTE BOKBIER verenigt al het goede van vroeger en de kennis van heden. LEUTE BOKBIER is een donkerrood zwaar bier van hoge gisting dat nagist op de fles. Het heeft een zeer aromatische smaak, niet te uitgesproken zoet maar vol en mild in de mond. 7.5%
Leutebok glas met voet. Glas kan niet zonder de voet wegens bolle onderkant.
Blonde tripel van hoge gisting. Fris, fruitig aroma met toetsen van caramout, zoals een typische tripel ruikt. Volmondig, pittig-kruidig van smaak, met een zacht zoet-bittere (hop)smaak.
Dit donker bier, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals gerst, mout en hop, wordt gebrouwen door Brouwerij Varenbroek van Marc Knops, volgens een recept van Patrick Volders. Het bier bevat 4 moutsoorten en 4 hoppen, met hergisting op de fles. Het is een verrassend fris donker bier, dat de naam kreeg van de kleinzoon van Patrick.
Licor 43 Orochata is een lichte, zijdezachte likeur. Het bevat Licor 43 Original en is geïnspireerd op de regionale specialiteit Horchata van aardamandelmelk, kaneel en citrus.
Liefmans Fruitesse on the rocks is als citytrippen naar Berlijn, de sfeer opsnuiven in Milaan en cultuur ontdekken in New York. Ideaal om lekker lang van te genieten, in een leuke bar of gezellig chillend bij vrienden.
Liefmans Fruitesse on the rocks is als citytrippen naar Berlijn, de sfeer opsnuiven in Milaan en cultuur ontdekken in New York. Ideaal om lekker lang van te genieten, in een leuke bar of gezellig chillend bij vrienden.
De liefmans fruit on the rocks is nu ook verkrijgbaar in een alcoholvrije versie. Zelfde smaak sensatie maar dan zonder alcohol. Wat wil je nog meer?
De liefmans fruit on the rocks is nu ook verkrijgbaar in een alcoholvrije versie. Zelfde smaak sensatie maar dan zonder alcohol. Wat wil je nog meer?
Liefmans Kriek Brut heeft een diepe bruinrode kleur en een verfijnde schuimkraag, met toetsen van hout en amandel. Je proeft duidelijk het lichtzoete en tegelijk zachtzure karakter van het fruit. De klasse straalt ervan af…
Liefmans Kriek Brut heeft een diepe bruinrode kleur en een verfijnde schuimkraag, met toetsen van hout en amandel. Je proeft duidelijk het lichtzoete en tegelijk zachtzure karakter van het fruit. De klasse straalt ervan af…
Liefmans Kriek Brut heeft een diepe bruinrode kleur en een verfijnde schuimkraag, met toetsen van hout en amandel. Je proeft duidelijk het lichtzoete en tegelijk zachtzure karakter van het fruit. De klasse straalt ervan af…
Lillet Blanc heeft een heerlijk fris en lichtzoet aroma. Door de blend van witte Bordeauxwijnen en ambachtelijke citruslikeur, kun je Lillet op verschillende manieren serveren. Drink Lillet puur over ijs, in een mix of in een heerlijke cocktail.
Lillet Rose is een heerlijke aperitief op basis van wijn. Het is afkomstig uit de Gironde regio in Bordeaux.Je kan het gewoon puur drinken on the rocks, maar er zijn tal van combinaties mogelijk met dit product.
Droog als de Lommelse Sahara, met een bittere toets van bronsgroene eikenhoutsnippers uit de Hoge Kempen en een subtiele zoete zweem van Haspengouwse appels. Een sensatie voor de zintuigen.
Een verfrissende dorstlesser. Dit ongefilterde tarwebier heeft veel fruitig en een kruidige toets van koriander.
De limoncello wordt ijskoud gedronken (-7°C) of met ijs, als aperitief of digestief. De vruchtenlikeur wordt het best in het diepvriesvak bewaard en wordt ook vaak gedronken met tonic en smaakt ook bijvoorbeeld als topping bij vanilleroomijs.
De limoncello wordt ijskoud gedronken (-7°C) of met ijs, als aperitief of digestief. De vruchtenlikeur wordt het best in het diepvriesvak bewaard en wordt ook vaak gedronken met tonic en smaakt ook bijvoorbeeld als topping bij vanilleroomijs.
In de kleine wereld van de limoncello geldt de Villa Massa als een referentie. Dit pure, artisanale product is typisch voor de streek rond het schiereiland Sorrento en het nabijgelegen eiland Capri.
In de kleine wereld van de limoncello geldt de Villa Massa als een referentie. Dit pure, artisanale product is typisch voor de streek rond het schiereiland Sorrento en het nabijgelegen eiland Capri.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.
Acht generaties geleden, in 1809, exploiteerde de familie Lindemans een boerderij in Vlezenbeek, aan de rand van Brussel. Om tijdens de wintermaanden iedereen aan het werk te houden, werd besloten een klein lambiekbrouwerijtje op de boerderij te maken.